Darka tradicionale e fundvitit 2023

December 3, 2023
Shqiponjat u takuan nga te kater anet e Zvicres. Ata edhe ashtu rrjedhin nga te kater anet e trojeve shqiptare, ...

Përmbledhje nga turneu i madhë i klubit kombëtar shqiptar “SHQIPONJAT” “Aventurat KS 2023”

September 4, 2023
Dita e parë Klubi kombëtar Shqiptar i Motoristëve Shqiponjat, organizon çdo vit turne te përmasave të gjëra. Këtë vit anëtarë ...

Festa e madhe e korrikut 02.07.2023 organizuar nga rajoni SG/TG

July 2, 2023
Sot nën nje mot mjaft të përshtatshëm për motoçiklista, u mbajt takimi i rregullt i rradhës, organizuar nga rajoni i ...

Risi në botën e organzimeve të shoqatave dhe klubeve në Zvicer

March 27, 2023
Risi në botën e organzimeve të shoqatave dhe klubeve në Zvicer, Memorandum bashkepunimi ndërmjet «Klubi i Motoristëve Shqiponjat» dhe Shoqëria ...

U mbajt mbledhja e pergjithshme e Klubi i Motoristeve Shqiponjat 26.03.2023

March 26, 2023
Mbledhja e përgjithshme e “Klubi i Motoristëve Shqiponjat” 26.03.2023 Me datën 26.03.2023 u mbajt mbledhja e përgjithshme e “Klubi i ...

Mbahet mbledhja e rradhes per rajonin BE/SO/FR

March 4, 2023
Sot me 04.03.2023 ne Bernstrasse 112, 3250 Lys, ne puntorin e Imran Nesimit “MoTo Nesimi” u mbajt mbledhja e rradhes ...

Premiere e Motofesitval ne Bern

February 26, 2023
Në Bern, nga 23 deri me 26, Shkur 2023 u mbajt festivali i parë i motoçikletave ne nivel kombëtar për ...

Aktivitete të ngjeshura të “Shqiponjave” në Vitin 2023

February 24, 2023
  Krahas mbledhjeve Online, kryesia e klubit motoristët «Shqiponjat», mbajti edhe mbledhjen e rradhës 18.02 2023 me prezencë fizike, me ...

“Fol Shqip” Show – Emision festiv për nder të Pavarësisë së Kosovës

February 19, 2023
“FOL SHQIP” SHOW – EMISION FESTIV PËR NDER TË PAVARËSISË SË KOSOVËS Nën tingujt e këngës lirike «Thërret Prizremi mori ...

Motoristet Shqiponjat u ftuan mysafirë pran emisionit «Fol Shqip Show

February 9, 2023
Në prag të festës së pavarësisë së Kosovës Klubi kombëtar shqiptar «Motoristet Shqiponjat » u ftua të jet mysafirë pran emisionit «Fol ...

Darka e klubit kombëtar shqiptar “Shqiponjat” 12.11.2022

November 13, 2022
Si edhe herave te tjera, shumica anetareve  te klubit u mblodhen neper vende te ndryshme dhe me vetura privat e ...

Emblema e Shqiponjave

November 7, 2022
Emblema e klubit kombëtar shqiptar “Shqipnjat” me shqiponjën dy krenare me ngjyrat kuq e zi tërheq vëmendjen dhe kurreshtjen ngado.  ...

Efekti social i klubit “Shqiponjat”

November 7, 2022
Anëtarët e klubit kombëtar shqiptar „Shqiponjat“ pos pasionit të motoçiklizmit, i lidhë shumë edhe jeta sociale. Kështu disa anëtarët e ...

Shqiponjat permbyllin takimet per vitin 2022 në Lausanne 25 Shtator 2022

September 9, 2022
Motoja, apo Slogani i sotëm ishte ” Shqiponjat nuk i ndal asgje” ,  kjo per faktin qe edhe pse  sot ...

Bashkëpunimi i klubeve të motoçiklistëve shqiptar në Zvicër

August 31, 2022
Më 27 Gusht.2022 klubi kombetar shqiptar “Shqiponjat” ishte mysafir tek klubi “SONS OF DARDANIA  YLIRIANS”. Bashkëpunimi i klubeve te motoçiklistëve ...

Takimi Bernit, Solothurnit dhe Freiburgut 21 Gusht.2022

August 21, 2022
Nën një mot me diell dhe temperatura të pershtatshme për turne me motoçikletë, u organizua dhe u mbajt me sukses ...

Permbledhje nga turneu i madh i Shqiponjave 22

July 14, 2022
Gjat këthimit në Zvicer, kishim shum ide dhe qëllime që donimi të realizonim pas turneut. Njëra nga ato ishte që ...

Rritet numri i anëtarëve të klubit kombëtar Shqiptar Shqiponjat

July 10, 2022
Takimi i sotëm me 10 Korrik 2022, organizuar nga grupi i kantonit të Zürich me perfaqësues Kushtrim Rrudhani ishte edhe ...

Dëshmi se Klubi Kombëtar Shqiptar “Shqiponjat” çdo ditë e më shum po zgjerohet

June 27, 2022
Me vendim te kryesise per  Kantonet St Gallen dhe Thurgau, ju dorezuan dokumentet në menyre solemne koordinatorit (Perfaqesuesit), anetarit të ...

Takimi i Shqiponjave ne AG/LU/ZG/SZ 26.06.2022

June 27, 2022
Takimet e anëtarëve të klubit kombëtar shqiptar “Shqiponjat” vazhdojn sipas planit të percaktuar që në fillim të vitit 2022. Edhe ...

U mbajt takimi i radhes ne Schaffhausen

June 12, 2022
Mëngjesi i ditës së sotme, e Diel 12 Qershor. 2022 i gjeti shumicën e anëtarëve të klubit kombëtar shqiptar “Shqiponjat” ...

Turneu i madh i klubit kombetare shqiptar “Shqiponjat”

May 23, 2022
Turneu i madhë i klubit kombëtarë shqiptar “Shqiponjat” këtë vit fillon me 25.Maj dhe vazhdon gjer më 5.Qershor 2022. Ky ...

Takimi i radhes SH-SG-TG

May 23, 2022
Vazhdon tradita e takimeve te klubit kombetar shqiptar “Shqiponjat”. Tani rradhen e mikpritjes e kan kantonet Shaffhausen, Sankt Gallen, dhe ...

Shqiponjat mysafir tek Mbreterit e rrugeve

May 22, 2022
Me ftesë të klubit të motoristëeve “Mbretëerit e rrugëve” klubi “Shqiponjat” mori pjesë në takimin e tyre të rradhëes. Në ...

Dashuria per atdheun dhe pasioni i motoçiklistit

May 16, 2022
Dashuria për Atedheun, ka shtyrë përplot e përplot mërgimtar nga viset e ndryshme që të hyjn sfidave  për të mberrijt ...

Takimi i pare per vitin 2022 i Shqiponjave orgnizuar nga Kantonet JU/BS

April 29, 2022
U mbajte takimi i parë i klubit kombëtar shqiptar “Shqiponjat” orgnizuar nga Kantonet JU/BS   Ky takim u mbajt më ...