Më 27 Gusht.2022 klubi kombetar shqiptar “Shqiponjat” ishte mysafir tek klubi “SONS OF DARDANIA  YLIRIANS”. Bashkëpunimi i klubeve te motoçiklistëve shqiptar në Zvicer, tashmë po thellohet çdo ditë e mv shum. Klube tv ndryshme vizitojne njëra tjetrvn nëpër takimet e tyre tradicionale.

Kështu isthe edhe në javën e fundit të Gushtit, kur klubi mikëpritës “SONS OF DARDANIA  YLIRIANS” bëri organizimin e radhës dhe ftoi shum mysafir edhe nga klubet e tjera, kështu aty pos “Shqiponjave” morën pjesë edhe klubi “Plisat” dhe të tjerë. Mikëpritesi kishte organizuar pritje te veqante me meny te shijshme, ku defrimi me kenge e valle me tupana nuk mungoi. Te gjithe pa dallim jelekut, hodhen vallet e shqipes dhe ju gezuan festes se YLIYRIANS.

Në këtë takim kishte edhe mysafir të veqantë që vinin edhe nga Amerka e largët.

Pëlqeni
error
fb-share-icon

S'ka komente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.