Turneu i madhë i klubit kombëtarë shqiptar “Shqiponjat” këtë vit fillon me 25.Maj dhe vazhdon gjer më 5.Qershor 2022. Ky Turne i madh i radhës u emërtua “Eagles Grand Tour 22”. Turneu fillon diten e pare nga Berni, dhe do të përshkoj shum qytete përreth bregdetit të Sllovenisë, Koracisë, Malit të Zi, dhe Shqipërisë. Në vazhdim do të vizitohen vende te ndryshme në Kosovë, Maqedoninë e Veriut dhe në Shqipëri.

Qyetet nga parashifet të kalojë turneu i madh i Shqiponjave: Bern, Como, Porec, Zarë, Shibenik, Split, Dubrovnik, Ulqin, Shkodër, Lezhë, Prizren, Prishtinë, Prekaz, Shkup, Gostivar, Strugë, Elbasan, Tiranë, Durrës, Fier.

Gjat kohëzgjatjes së turneut do të perpiqemi që në fund të ditës, të mbledhim foto, dhe video te ndryshme dhe të postojme ato në Facebook.

Në webfaqenë foles së Shqiponjave të Bernit, Solothurnit dhe Freiburgut, mund të ndiqni hartën e levizjes se turneut të madh të Shqiponjave  https://folejaeshqiponjave.ch/eagles-grand-tour-22/

Pëlqeni
error
fb-share-icon

S'ka komente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.