Me vendim te kryesise per  Kantonet St Gallen dhe Thurgau, ju dorezuan dokumentet në menyre solemne koordinatorit (Perfaqesuesit), anetarit të devotshëm të klubit tonë Premtim Lulaj (Timi).

Keshtu tani me qellim te organizimit me te mir dhe me fleksibel keto dy kantone, kann koordinatorin e tyre qe kerkesat dhe nevojat e tyre mund te i shprehin direkt Timit.  Me kete rast kryetari i klubit i uroj Timit dhe grupit te kantoneve qe perfaqeson, pune te mbare dhe shum sukese, resepekt per kontributin e dhene klubit, njeherit falenderoj per mikepritjen, kenaqesi te jesh mysafir tek  grupi i kantonve SG dhe TG.

Premtim Lulaj, ju falenderua anetareve dhe kreyesis per besimin e dhene qe te perfaqesoj anetaret nga SG dhe TG, njeherit shprehu falenderimin per shoket nga Schaffhausen, pasi deri dje benin pjese ne kete grup,  tek ata gjeti shoqeri dhe motorista te pasionuar dhe familjar, pa dallim regjioni te gjitha trevave Shqiptare.  Por meqe numri i anetareve te kantonveve SG dhe TG, çdo dite e  me shum ngritej u shpreh e nevojshme qe edhe keto kantone te ken perfaqesuesin e tyre, keshtuqe u pa e nevojshme qe keto dy kantone, apo grupe te ndahen dhe te ken perfaqesuesin e tyre. Kjo ndarje nga Shaffhausen nuk eshte administrative, por si te gjith anetaret e klubit, ne mbesim shoke dhe vellezer shqiptar. Numri i anetareve te dy kantoneve per momentin esht 20, por pritet qe ende te rritet ne vijim

Pëlqeni
error
fb-share-icon

S'ka komente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.