• Takim vullnetar per te gjithe antaret e Klubit motoristët ``SHQIPONJAT`` BIKER FEST 2024
 • 8/3/2024-11:00
 • 8/4/2024-00:00:00
 • Vendi do te behet i ditur ne nje kohe te caktuar.
 • https://motoristat.ch/wp-content/uploads/2024/04/Biker-fest-Kosova-1-724x1024.jpeg
 • Takim vullnetar per te gjithe antaret e Klubit motoristët ``SHQIPONJAT``
 • Federate e Motoçiklizmit të Kosovës<br /> Muaji Gusht përpos që gëzon mërgimtarët qv do të kryejn pushime e tyre në Kosovv, shfrytëzohet edhe për pjesmarrje në festa e takime si familjar, ashtu edhe në ato të organizara nga grupe, klube dhe shoqata apo institucione te Kosovës, Shqipërise, e gjthë trojeve shqiptare.<br /> Kështu klubi ynv edhe kësaj rradhe ka pranuar ftesvn zyrtare nga Federate e Motoçiklizmit të Kosovës për pjesmarrje në festen e organizuar me 03 dhe 04 Gusht 2024. Pvrshtypjet e mira dhe organizimi i shkëlqyeshem i bënë ``SHQIPONJAT`` krenar të i gezohen kësaj feste dhe të jen aty, për të festuar dhe shkëmbyer përvoja e lidhur shoqëri tv reja me klube të tjera shqipare.
 • Uniforma e klubit.
 • 0
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e Klubit motoristët ``SHQIPONJAT`` Darka e fundvitit
 • 11/30/2024-17:00
 • 11/30/2024-22:00:00
 • Vendi do te behet i ditur ne nje kohe te caktuar.
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e Klubit motoristët ``SHQIPONJAT`` Darka e fundvitit
 • Klubi i motoristeve SHQIPONJAT
 • Uniforma e klubit.
 • 0
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e Klubit motoristët ``SHQIPONJAT`` AG-LU
 • 9/1/2024-11:00
 • 9/1/2024-14:00:00
 • Vendi do te behet i ditur ne nje kohe te caktuar.
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e Klubit motoristët ``SHQIPONJAT`` AB-LU
 • Klubi i motoristeve SHQIPONJAT
 • Uniforma e klubit.
 • 0
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e Klubit motoristët ``SHQIPONJAT`` Bern BE/SO/FR
 • 6/23/2024-11:00
 • 6/23/2024-15:00:00
 • Vendi do te behet i ditur ne nje kohe te caktuar.
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e Klubit motoristët ``SHQIPONJAT`` Bern BE/SO/FR
 • Klubi i motoristeve SHQIPONJAT
 • Uniforma e klubit.
 • 0
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e Klubit motoristët ``SHQIPONJAT`` Lausanne VD/GE
 • 5/26/2024-11:00
 • 5/26/2024-14:00:00
 • Vendi do te behet i ditur ne nje kohe te caktuar.
 • https://motoristat.ch/wp-content/uploads/2023/02/per-media-1024x708.jpg
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e Klubit motoristët ``SHQIPONJAT`` Schaffhausen SH
 • Klubi i motoristeve SHQIPONJAT
 • Uniforma e klubit.
 • 0
 • Mbledhja e pergjithshme e organizuar per te gjithe antaret e klubit motoristët ``Shqiponjat``
 • 9/25/2022-11:00
 • 9/25/2022-18:00
 • Plattenweg 60, 3098 Schlieren bei Köniz
 • https://motoristat.ch/wp-content/uploads/2024/04/llogo-e-re-Shqiponjat_2018_als_PNG-734x1024.png
 • Mbledhja e pergjithshme e organizuar per te gjithe antaret e klubit motoristët ``Shqiponjat``
 • Klubi i motoristeve Shqiponat
 • Mbjatja e jelekeve te klubit e obligueshme
 • 0
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e klubit motoristët ``Shqiponjat`` nga Kantonet Laussane dhe Geneve
 • 9/25/2022-11:00
 • 9/25/2022-18:00
 • NEW ADOC GRILL Croix-du-Péage, 1029 Villars-Sainte-Croix
 • https://motoristat.ch/wp-content/uploads/2022/09/Takimi-Lausanne_01.jpg
 • Klubi kombëtar shqiptar ``Shqiponjat`` përmbyllin takimet e përvjetshme në Lausanne.<br /> Me Datën 25.09.2022 në Ora 11:00 në ``NEW ADOC GRILL``, adresa Croix-du-Péage 1, 1029 Villars-Sainte-Croix, mbahet takimi i fundit i “Shqiponjave” për këtë vit.<br /> Grupi nga Kantonet Laussane dhe Geneve, është ndër grupet më të zellshme për nga pjesammarrja në takime.<br /> Ky grup edhe pse me distancë më të largët nga grupet e tjera, merr pjes në takime gjithnjë me një numër të konsiderueshëm të anëtarëve të vet.<br /> Andaj edhe meriton që pjesmarrja e anetarëve të “Shqiponjat” të jet sa më e madhe!
 • Klubi i motoristeve Shqiponat
 • Mbjatja e jelekeve te klubit e obligueshme
 • 0
 • Mbledhja e përgjithshme e klubit ``Shqiponjat``
 • 3/26/2023-11:00
 • 3/26/2023-17:00
 • Bernstrasse 101, 3072 Ostermundigen
 • Uniforma e klubit Jeleku
 • 0

Video promo e klubit tone

Kliko per te parë video emisionin.

Klubi mbarëshqiptar i
motoristave në diasporë

Të flasësh për historikun e klubit motoristik “Shqiponjat ” nuk duhen shumë fjalë, por të përshkruash dëshirën për formimin e këtij klubi fjalët janë të pakëta. Edhe pse themelimi i klubit “Shqiponjat” daton prej vitit 2003, duhet të cekët se është dashur një punë grandioze për të arritur deri tek themelimi. Duke parë kërkesën dhe nevojën për një organizim të tillë, poashtu duke parë rininë dhe motoristat që bredhnin rrugëve pa fund të Zvicrës sikurse Shqiponjat pa fole, lindi ideja për formimin e një klubi të tillë.

20vitePrej themelimit te grupit
100+Antare aktiv te ekipit
256770kmXhiro te udhëtuara së bashku

AKTIVITETET E FUNDIT

_

Darka tradicionale e fundvitit 2023

December 3, 2023
Shqiponjat u takuan nga te kater anet e Zvicres. Ata edhe ashtu rrjedhin nga te kater anet e trojeve shqiptare, ...

Përmbledhje nga turneu i madhë i klubit kombëtar shqiptar “SHQIPONJAT” “Aventurat KS 2023”

September 4, 2023
Dita e parë Klubi kombëtar Shqiptar i Motoristëve Shqiponjat, organizon çdo vit turne te përmasave të gjëra. Këtë vit anëtarë ...

Festa e madhe e korrikut 02.07.2023 organizuar nga rajoni SG/TG

July 2, 2023
Sot nën nje mot mjaft të përshtatshëm për motoçiklista, u mbajt takimi i rregullt i rradhës, organizuar nga rajoni i ...

BASHKOHU EDHE TI
ANTARSOHU

MISIONI YNë

Për cka ne qëndrojmë

 

Tubim i shqiptareve

Te vendosim lidhjen tone te gjakut permes pasionit tone ndaj motocikletave, si dhe te jemi te bashkuar ne diaspore, pavarsisht profesionit e lokacionit.

Xhiro të organizuara

Shqiponjat rregullisht organizojnë xhiro të përshtatshme për të gjitha llojet e biçikletave dhe shpejtësive. Udhëtimet tona variojnë nga rrugët e shkurtra lokale, deri tek udhëtimet kontinentale ne atdhe e me gjere.

Kontribut Social

Me manifestin tone, sigurohemi qe te kontribojme si ndaj komunitetit poashtu t’i asistojme me te gjitha format e ndihmave apo perkrahjes ndaj bashkatdhetareve tane ne vendlindje.

Sponzorët tanë

Sponsorët janë të mirëpritur për mbështetje financiare të aktiviteteve të shoqatës tonë.

Na kontaktoni dhe përfitoni edhe ju nga popullariteti i klubit më të madh të motoçiklistëve në diaspore “Shqiponjat”. Ky klub ndiqet dhe pelqehet nga te gjitha moshat, gjinitë, dhe shtrasat. Për më shum kërkoni kontratën për bashkëpunim, shkruani në info@motoristat.ch