Sot e Diel 4 Shatator 2022, klubi kombëtar shqiptar Shqiponjat, dëshmoi edhe një herë si gjithnjë thënjen “Një për të gjithë, të gjithë për një”. Anetarë nga të katër anët e Zvicres, kishin marrë kilometra të tëra, për të vizituar shokun e tyre dhe për të shprehur ngushëllime të sinqerta familjes së shokut Qemalj Sermaxhaj.

Nëna e shokut tonë, Qemal Sermaxhaj, para disa ditësh kishte nderrue jetë. E veqanta e kësaj humbjeje është se Qemajli verën e këtij viti, kishte udhëtuar me motoçiklet në Kosove dhe Shqiperi dhe kishte bërë një vizitë befasusese nënës së tij, kjo vizite kishte sjellë në pah ndjenjat e thella për te birin ndaj nenes dhe të nënës ndaj të birit. Ky takim befasues   ishte regjistruar edhe në TV.  Keshtu kujtimi per nënën mbetet i freskët jo vetëm për Qemajlin por edhe për familjen, klubin dhe tër shoqerinë.

Dhembja për humbjen e nenës është shumë e madhe, por sa do e madhe që të jet, kur ajo ndahet me njerëzit më të dashur, bëhet më e lehtë për të u përballuar.

Klubi kombëtar shqiptar Shqiponjat si terësi do të jet gjithmon pran anetarëve të vet, siq edhe anetarët ne veqanti që për klubin gjinden në çdo kohë, sepse vetë anetaret jan ata që mbajneë me përgjegjësi, krenari e dinjitet Shqiponjen dy krenare, simbolin  e vetëm unifikimi  i të gjithë shqiptarisë.

Pëlqeni
error
fb-share-icon

S'ka komente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.