Foto dhe vide galeria

Takimi madhështor ne Bern-Qershor-2018
Xhiro Shqiponjave Gjeneve-Lozane
Parada Gostivar 2021 Pjesa 01
Shqiponjat Vizitë në Zvicren Perendimore
Shqiponjat në schaffhausen 1
Shqiponjat në schaffhausen 9
Shqiponjat Schaffhausen 10
“Fol Shqip” Show – Klubi i Motoristave “Shqiponja”
Shqiponjat Prill 2022
Shqiponjat ne Barcelon
Videopermblledhje nga Kosova
Shqiponjat në schaffhausen 1

Fotoalbum Xhiro 09.05.2021

Nga aktivitetet e klubit gjat vitit 2021

Kuvendi Thun 26.03.2022

Intervista-Xhiro_30.05.2021

Shkup dhe Gostivar Gusht 2021

Festa e Shqiponjave 28 Nentori

Takimi i Bernit 29-08-2021

Takimi Gjenev_19-06-21

Xhiro ne Itali 04-05.09.2021