Në Bern, nga 23 deri me 26, Shkur 2023 u mbajt festivali i parë i motoçikletave ne nivel kombëtar për tër Zvicren. Në ambientet e BEA Expo, ne Halle 2, 3.2 dhe 2 mund të gjejsh shumçka në leminë e motoçiklizmit dhe jo vetëm. Aty, jasht si dhe brenda mund të ushqehej me Burger, dhe te tjera, si dhe pija alkoolike dhe jo alkoolike. Gjat gjith festivalit kishte përplot vizitor, te moshave te ndryshme dhe nacionaliteteve të ndryshme, një pasqyre e Zvicrës në miniatur.

Tv perfaqesur ishin kompanit më prestigjioze të prodhuesve të motoçikletave, si Harley Davidson, HONDA, SUZUKI, TRIUMPH, BMW, DUCATI, Zero Motorcycles B.V, Aprilia,  dhe shum e shum të tjera.

Krahas prezantimit te motoçikletave më të reja, aty kishte edhe kompani te ndryshme për shvrbime dhe shitje të rrobave dhë pajisjeve per Motoçikleta, si Polo, Motoshop 46 AG, si dhe kompani të sigurimeve dhe sherbimeve te tjera turistike.

Në hallen e poshtme si dhe na platon e pergaditur jasht, mund të kënaqeshe me akrobacione te kros Motoçikletave. Nuk munguan edhe interview te ndryshme me motoçiklist te njohur, si dhe video reportazh për pershtatjen e Triumfit për  Bashin nga një puntori Zvicerane.

Ky motofestival,  ja vlen te shikohet jo vetem nga pasionantet e motoçiklistëve, por edhe nga të tjerët.

Gjat ditës se sotme 26.03.2023, disa nga anëtarët e klubit kombëtar shqiptar “Shqiopnjat”, të organizuar vizituan kët Motofestival. Shpresojm qv herave të tjera të jen  edhe më shum anëtar se bashku ne vizitë të Motofestivalit per pasinin e tyre te Motoçiklizimi.

Në vazhdim ndiqni disa fotografi te motoçikletave ne Motofestival Bern. Fotografit jan inçizime te thjeshta me Tel, te mençur dhe pa qellime Marketingu.

 

Harley Davidson

Pëlqeni
error
fb-share-icon

S'ka komente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.