Sot nën nje mot mjaft të përshtatshëm për motoçiklista, u mbajt takimi i rregullt i rradhës, organizuar nga rajoni i SG/TG.
Ishte ky një organizim për mrekulli, grupi rajonal ne fjal, kishte siguruar takimin në një vend shum të përshatshëm, për ngrenje dhe për argëtim.

Si gjthher grupet rajonale grumbullohen në pika t ndryshme dhe se bashku shkojn në vendtakimin e caktuar.

Qe nga piketakimi i Grauholzit, ku rajonet BE/SO/FR kishin len takimi me rajonet VD/GE/VS, u be e qarte qe ky takim do te jet i mrekullueshem, pasi nje numer i madh kishte marre rrugen e gjat, disa qindra kilometra, vetem e vetem per te qen pjes e nje ngjarje shum emocionuese siq ishte takimi i sotem.

Grumbullimi i te gjithe motoçiklisteve, nga te gjitha rajonet, ishte ne Kempthal. Aty u vertetua gjithçka, nje nummer shum i madhe i motoçiklisteve kishte marre rrugen per te ardhe ne kete takim.
Emocionet e sejcilit pergjat takimit e perqafimit me njeri tejterin veqse shtoheshin, per disa kishte nje koh mjaft e gjat qe nuk ishin pare.
Keshtu pas disa minutave pauze, konvoji i motoçiklisteve morri rrugen per ne vendtakim.

Gjat nisjes nga Mövenpick ne Kempthal, konvoji nuk shekputej dot nga parkingu, aq i madhe ishte numri i pjesmarresve, u krijua nje varg i madhe disa kilometra qe te krijonte pershtypjen se do te zgjaste tutje e tutje, adrenalina kulmonte kur shifej kjo kolone kaq e gjate, dhe siq e do rregulli, te gjith krahj njeri tjetrit, dy nga dy, zik zak, konvoj duke si ne nje vij te drejt gjeometrike.

Ne vendtakim na priten anetaret e rajonit SG/TG me shum dashamiresi. Ata na sollen per te pire dhe ja shtruam muhabetit….
Dreka e pergaditur per kenaqesin ton, burger me salt e patate te skuqura.

Se klubi ynë Motoristat Shqiponjat është mikeprites, këtë e ka dëshmue gjithhere. Në këtë feste të veqant, na nderuan edhe anëtarët e kubit vëllazeror Club Plisat. Vëllazeria ndërmjet këtyre dy klubeve është shembull për tv gjitha klubet tjera në diaspor dhe në trojet shqiptare.

Mirepo kulimi i gjithe kesaj mikepritje ishte programi argetus. Enkas per kete ngjarje Timi, kishte organizuar Flamur Lokajn dhe Elda Kamollin, tingulli i kitares dhe i violines kombinuar me dy zera te mrekullueshem dhe me kenge te mirefillta shqipe, si ato popullor dhe argetuese i kenaqit te pranishmit.

Ne fund siq e do zakoni, u shkrep nje fotografi me te gjithe pjesemarresit.

Ne ditet ne vijim do te publikojme videot dhe foto te ndryshme nga takimi…

Si çdo her, ju ftoj te na ndiqni ne rrjetet sociale…

Pëlqeni
error
fb-share-icon

S'ka komente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.