Anëtarët e klubit kombëtar shqiptar „Shqiponjat“ pos pasionit të motoçiklizmit, i lidhë shumë edhe jeta sociale. Kështu disa anëtarët e grupit nga Berni ndermorren një udhëtim disa ditor në Antalya. Ata pos argëtimit në ambientet relaksuese te hotelit, biseduan edhe për gjendjen aktuale në klub dhe planet për vitin e ardhshëm 2023.

Viti që po lëm pas ka qenë për grupin e Bernit, me shum aktivitete, të permbledhura ne gjiro dhe takime të klubit në tër Zvicrën.

Mirëpo Kulmi i gjithë aktiviteteve ishte Turneu i madh i Shqiponjave 2022 „ Eagles Grand Tour 22“ https://motoristat.ch/permbledhje-nga-turneu-i-madh-i-shqiponjave-22/ .  Përvoja gjat këtij turneu veqse i lidhi dhe forcoi më shum të gjithë anëtarët e grupit. Ky turne do të mbetet gjat në kujtesen jo vetëm të grupit të Bernit, por edhe gjithë anëtarëve të klubit e edhe të gjithë atyre që na percollen përmes faqes tonë në Facebeook dhe në Internet.

Ishin shum per lakmi  edhe turnet e degëve të tjera te klubit, për të cilat do te flasim në një postim të ardhshëm.

Te gjitha gjirot e klubit kan një moto, një qëllim, dhe nje mesazh kështu do të jet edhe vitin e ardhshëm, që synojm të vazhdojm traditën. Nëse çdo gjë rrjedh sipas planit, grupi ynë nga Berni planifikon që në pranveren e vitit të ardhshem te vizitoj Arbëreshët e Italisë.

 

Pëlqeni
error
fb-share-icon

S'ka komente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.