Takimet e anëtarëve të klubit kombëtar shqiptar “Shqiponjat” vazhdojn sipas planit të percaktuar që në fillim të vitit 2022. Edhe ky i treti me rradhë ishte madështor si për nga numri i anëtarëve qe ju pergjigjen thirrjes, ashtu edhe sa i përket organizimit dhe mbarvajtes se tijë.

Sikur edhe herave të tjera, anetaret u takuan nëpër piketatimi sipas marreveshjes nga grupet e kantonveve te ndryshme dhe kesthu se bashku e bene edhe me impozante mberritjen e tyre ne Dulliken te AG.

Vlenë të theksohet, veqanërisht mikpritja dhe shërbimet që ofronin ne Restaurantin “Restaurant Schäfer” im Schäfer 26, 4657 Dulliken. Siq është  zakoni në festa, edhe në këtë festë, nuk munguan këngët dhe vallet atdhetare, folklorike e popullore.

Falendermi të veqantë mikpritësve dhe pronarit te Restaurantit Schäfer.

 

 

Pëlqeni
error
fb-share-icon

S'ka komente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.