Sot me 04.03.2023 ne Bernstrasse 112, 3250 Lys, ne puntorin e Imran Nesimit “MoTo Nesimi” u mbajt mbledhja e rradhes per rajonin e kantoneve BE/SO/FR (Bern, Solothurn dhe Freiburg). Ne kete mbledhje ishin nje numer i kenaqshem i anetareve te ketyre rajoneve. Si çdo her kenaqesia e ketij takimi ishte shum madhe edhe per arsye se u organizua ne prag te hapjes se sezonit te ri te vitit 2023.

Qellimi  i ketij piketakimi, (mbledhje) ishte zgjedhja e perfaqesuesit te ri, raporti per vitin 2022, si dhe te ndryshme. Ne mbledhje u disktuan edhe shum pika te ndryshme me interes te veqant per grupin rajonal te kantonveve BE/SO/FR si dhe per klubin ne pergjithesi. Ne kete mbledhje u zhvilluan edh shum dialoge te ndryshme per zhvillimet n klub, ne kryesi, si dhe per perfaqesuesit rajonal.

Me pas u hap diskutimi per zgjedhjen e perfaqesuesit. U propozuan disa anetar nder ta ishte edhe i riu Fisnik Qazimi. Me shumice votash u zgjodh Fisnik Qazimi. Te gjithe te pranishmit u zotuan se do te perkrahin Perfaqesuesin e tyre ne te gjitha aspektet qe ata munden. Nersa per asistent direkt te perfaqesuesit te ketyre rajoneve u zgjodh Elbakri Hyseni.

Mbledhja perfundoi me buzeqeshjen ne fytyre te te gjith te pranishmeve, ata ishin shum te kenaqur qe nje  ri si Fisniku po merr perfaqesimin e rajonit te kantoneve BE/SO/FR.

Pëlqeni
error
fb-share-icon

S'ka komente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.