• Takim vullnetar per te gjithe antaret e Klubit motoristët ``SHQIPONJAT`` BIKER FEST 2024
 • 8/3/2024-00:00
 • 8/4/2024-00:00
 • Vendi do te behet i ditur ne nje kohe te caktuar.
 • https://motoristat.ch/wp-content/uploads/2024/04/Biker-fest-Kosova-1-724x1024.jpeg
 • Federate e Motoçiklizmit të Kosovës<br /> Muaji Gusht përpos që gëzon mërgimtarët qv do të kryejn pushime e tyre në Kosovv, shfrytëzohet edhe për pjesmarrje në festa e takime si familjar, ashtu edhe në ato të organizara nga grupe, klube dhe shoqata apo institucione te Kosovës, Shqipërise, e gjthë trojeve shqiptare.<br /> Kështu klubi ynv edhe kësaj rradhe ka pranuar ftesvn zyrtare nga Federate e Motoçiklizmit të Kosovës për pjesmarrje në festen e organizuar me 03 dhe 04 Gusht 2024. Pvrshtypjet e mira dhe organizimi i shkëlqyeshem i bënë ``SHQIPONJAT`` krenar të i gezohen kësaj feste dhe të jen aty, për të festuar dhe shkëmbyer përvoja e lidhur shoqëri tv reja me klube të tjera shqipare.
 • Klubi i motoristeve Shqiponjat
 • Uniforma, jeleku me simbolin Shqiponjave
 • 0
 • Takim vullnetar per te gjithe antaret e Klubit motoristët ``SHQIPONJAT`` Berza Bashkon Diasporën
 • 7/27/2024-00:00
 • 7/27/2024-00:00
 • Vendi do te behet i ditur ne nje kohe te caktuar.
 • https://motoristat.ch/wp-content/uploads/2024/04/Berza-na-bashkon-1024x716.jpeg
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e Klubit motoristët ``SHQIPONJAT`` Darka e fundvitit
 • Klubi i motoristeve Shqiponjat
 • Uniforma, jeleku me simbolin Shqiponjave
 • 0
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e Klubit motoristët ``SHQIPONJAT`` Darka e fundvitit
 • 11/30/2024-17:00
 • 9/1/2024-21:00
 • Vendi do te behet i ditur ne nje kohe te caktuar.
 • https://motoristat.ch/wp-content/uploads/2024/04/llogo-e-re-Shqiponjat_2018_als_PNG-734x1024.png
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e Klubit motoristët ``SHQIPONJAT`` Darka e fundvitit
 • Klubi i motoristeve Shqiponjat
 • Uniforma, jeleku me simbolin Shqiponjave
 • 0
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e Klubit motoristët ``SHQIPONJAT`` AG-LU
 • 9/1/2024-11:00
 • 9/1/2024-14:00
 • Vendi do te behet i ditur ne nje kohe te caktuar.
 • https://motoristat.ch/wp-content/uploads/2024/04/llogo-e-re-Shqiponjat_2018_als_PNG-734x1024.png
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e Klubit motoristët ``SHQIPONJAT`` AG-LU
 • Klubi i motoristeve Shqiponjat
 • Uniforma, jeleku me simbolin Shqiponjave
 • 0
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e Klubit motoristët ``SHQIPONJAT`` BE-SO-FR
 • 6/23/2024-11:00
 • 6/23/2024-14:00
 • Vendi do te behet i ditur ne nje kohe te caktuar.
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e Klubit motoristët ``SHQIPONJAT`` BE-SO-FR
 • Klubi i motoristeve Shqiponjat
 • Uniforma, jeleku me simbolin Shqiponjave
 • 0
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e Klubit motoristët ``SHQIPONJAT`` Schaffhausen SH
 • 5/26/2024-11:00
 • 5/26/2024-14:00
 • Vendi do te behet i ditur ne nje kohe te caktuar.
 • https://motoristat.ch/wp-content/uploads/2024/04/llogo-e-re-Shqiponjat_2018_als_PNG-734x1024.png
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e Klubit motoristët ``SHQIPONJAT`` Schaffhausen SH
 • Klubi i motoristeve Shqiponjat
 • Uniforma, jeleku me simbolin Shqiponjave
 • 0
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e klubit motoristat ``Shqiponjat`` Festa e 20 vjetorit te klubit.
 • 9/9/2023-10:30
 • 9/9/2023-19:30
 • Restaurant Beks Mülistrasse 3, 8852 Altendorf
 • Festa e madhe e 20 vjetorit te themelimit te klubit.
 • Klubi i motoristeve Shqiponjat
 • Uniforma, jeleku me simbolin Shqiponjave
 • 0
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e klubit motoristat ``Shqiponjat`` ne Kantonin Jura dhe Basel Stadt
 • 5/8/2022-8:
 • 5/8/2022-:21
 • Jura / BS / BL
 • Uniforma, jeleku i Shqiponjave me vete
 • 0
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e klubit motoristat ``Shqiponjat`` ne Kantonin Shaffhausen SantGallen
 • 6/12/2022-8:
 • 6/12/2022-:21
 • SH / SG
 • Uniforma, jeleku i Shqiponjave me vete
 • 0
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e klubit motoristat ``Shqiponjat`` ne Kantonin Argau dhe Luzern
 • 6/26/2022-8:
 • 6/26/2022-:21
 • SH / SG
 • Uniforma, jeleku i Shqiponjave me vete
 • 0
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e klubit motoristat ``Shqiponjat`` ne Kantonin Zürich
 • 7/10/2022-8:
 • 7/10/2022-:21
 • SH / SG
 • Uniforma, jeleku i Shqiponjave me vete
 • 0
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e klubit motoristat ``Shqiponjat`` ne Vendlindje
 • 7/31/2022-8:
 • 7/31/2022-:21
 • SH / SG
 • Uniforma, jeleku i Shqiponjave me vete
 • 0
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e klubit motoristat ``Shqiponjat`` ne Kantonet Bern Solothurn, Freiburg
 • 8/21/2022-8:
 • 8/21/2022-:21
 • SH / SG
 • Uniforma, jeleku i Shqiponjave me vete
 • 0
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e klubit motoristat ``Shqiponjat`` ne Kantonet Vaud Genf
 • 9/25/2022-8:
 • 9/25/2022-:21
 • SH / SG
 • Uniforma, jeleku i Shqiponjave me vete
 • 0
 • Takim i organizuar per te gjithe antaret e klubit motoristat ``Shqiponjat`` Kremtimi i pavaresise
 • 12/4/2022-8:
 • 12/4/2022-:21
 • SH / SG
 • Uniforma, jeleku i Shqiponjave me vete
 • 0
 • Takimi i par i Motoristeve Shqiponjat
 • 4/30/2023-10:30
 • 4/30/2023-17:00
 • Route de Lausanne 17, 1032 Romanel-sur-Lausanne La Coccinelle Restaurant - Pizzeria
 • 0