Me datë 3 Shtator 2022, klubi Albat kremtoi përvjetorin dhe organizoi Biker Fest me Live rock musik. Klubi Albat, kishte bërë një organizim shum të veqantë.  Në pervjetorin e tyre kishte mysafir nga shum klube të tjera simotra, siq ishin, përfaqësues nga Kosova, Kastriotët Ferizaj, pastaj Plisat, MC Eagles, Real Bikers, Brigada 123, Veteranët Zona e Nerodimës, Sons of Dardania USA  dhe klube të tjera nga Zvicra.

 

Në këtë festë të Alabat-Motorsport u ndan edhe mirënjohje të gjitha kulbeve prezente. Festa bëhej edhe më e bukur, kur nën tingujt e kengeve te mirëfillta shqipe, hidhej vallja krah me krah nga të gjithë të pranishmëve pa dallim ngjyre apo symboli apo jeleku.
Komuniteti i Motoçiklisteve në Diaspor, çdo ditë e më shum po rritet. Motoçiklistet po japin kontributin e tyre si ne integrimin ne vendet ku jetojnë, por edhe në ruajtjen e kultures dhe traditave shiqptare.  Ata edhe ne Kosovë dhe në Shqipëri po lidhin ura bashkëpunimi. Shembull i veqantë eshte ky vitë që po lëm pas, kur thuajse në të gjitha festat e Motoçiklistëve në Shqipëri, morën pjes klube nga Kosova, dhe nga Diaspora. Ndërsa në të gjitha festet a Motoçiklistëve në Kosovë, morën pjese klubet nga Shqipëria, veqanërisht klubi “Alabnian Bikers”.
Pëlqeni
error
fb-share-icon

S'ka komente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.