Me ftesë të klubit të motoristëeve “Mbretëerit e rrugëve” klubi “Shqiponjat” mori pjesë në takimin e tyre të rradhëes. Në këtë takim ishin shum të ftuar të tjerë, ndër të tjera “Shqiponjat” takuan edhe një njeri shum të madh nje ARTIST DHE AKTOR shum të qmuar Zotin Qun Lajçi.

Pëlqeni
error
fb-share-icon

S'ka komente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.