Ketu të gjithë anëtarët e Shoqatës “Klubi i Motoristëve Shqiponjat” mund të gjejn udhëzime të ndryshme per instalimin, perdorimin e E-Mail @motoristat.ch, dhe per interesa te tjera te anetarëve.

Nese nuk keni E-Mail, apo deshironi nje Email nga klubi, ateher lajmerohuni tek Web-Media Manager i klubit Shqiponjat, ose tek Perfaqesuesi i juaj i rajonit.

Manuali per te regjistruar email adresat ne tel te menqur dhe MS-Outlook @motoristat.ch

Per te nderruar passwortin se pari duhet te hyne ne adresen e poshteshenuar dhe te veproni sipas imazhit…shkruani adresen tuaj psh:

Adresa: https://webmail.cyon.ch/

User, apo Account: info@motoristat.ch,

dhe passwortin qe keni pranuar permes whatsapp

 

Dhe ju shfaqet faqja si me posht:

Klikoni tek Einstellungen, pastaj Mailadmin, pasta, nese doni te nderroni passwordin, klikoni Password ändern. Passwortin e krijur, ju lutem shenojni ne Notiz apo dikund tjeter.

—————————————————————————————————————————————————————-

Si te aktivizoni Email e jua ne Telefonat a menqur (Smartphone), eshte ky iPhone, Samsung, apo produkt tjeter.

Einstellungen

Account hinzufügen

 

Mail-Account hinzufügen

Name,E-Mail, …. …

 

 

IMAP, mail.cyon.ch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne rast se keni Samsung, apo aparat tjeter mobil me systemin Android, perdorni

Linket me posht per te regjistruar email adresen tuaj.

 

https://www.samsung.com/ch/support/mobile-devices/wie-richte-ich-ein-e-mail-konto-auf-meinem-galaxy-smartphone-ein/

 

Permes Gmail Account:

https://www.cyon.ch/support/a/android-mail