Anulohet takimi i Bernit


Anulohet shkaku që klubi SHQIPONJAT, humbi një antarë të klubit. Për shumë prej nesh, Kujtimin nuk e kishim vetëm shok po edhe si vlla dhe për kët arsye anuluhet takimi. Faleminderit për mirkuptim.
Ju përshëndes Safeti Kryetari klubit

Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *