info@motoristat.ch

+41 (0)76 339 37 10

Per aplikim ne forum plotesoni fushat si ne vijim:

Fusha e pare: Emri dhe Mbiemri Juaj.
Fusha e dyte: Email adresa juaj valide.
Fusha e trete: Shkruani: “Aplikoj per antaresim ne forumin e uebfaqes.”

Dergo Mesazhclear