Të dashur motorista,
Takimi i radhës është në Kosovë.
Të dielën më datë 30 Korrik 2017 Ferizaj, ora 10:00.
Adresa: Ferizaj, te Eurogoma, Rr.Rexhep Bislimi, ish Rruga e Gjilanit.

Per info shtesë kontaktoni në:

+37744547014
+41793357755Me knaqësi ju mirëpresim
,
Motoristat Shqiponjat.

Takimi i ardhshëm:

Të dashur motorista,
Se bashkuna erdhi koha e takimit të dytë të vitit.
Të dielën më datë 18 Qershor 2017 Bern, ora 10:00.
Adresa: Ristorante Bella Vita Pizzeria,
Bolligenstrasse 52, 3006 Bern.Me knaqësi ju mirëpresim
,
Motoristat Shqiponjat.

Takimi i ardhshëm:

Të dashur motorista,
Se bashku fillojmë me takimin e pare të vitit 2017, të dielën më datë 30.04.17Luzern dhe fillon në ora 10:00

.
Adresa është: 

Horwerstrasse 79
6010 Kriens
Schweiz
Si gjithmonë, unë Arbeni do t’ju pres në Tankstellen MyStop, drejtim Zürich- Luzern nga ora 08:45-09:15.
Për më shumë informata lajmrohuni të Qemajl Sermaxhaj ose tek unë Arbeni.Me knaqësi ju mirëpresim
,
Motoristat Shqiponjat.